вівторок, 20 листопада 2012 14:00

Рада дозволила НБУ виготовляти банкноти в обхід держзакупівель

Рада дозволила НБУ виготовляти банкноти в обхід держзакупівель
"За" проголосували 249 нардепів. Фото: unn.con.ua

Верховна Рада прийняла в другому читанні як закон проект закону №11386.

Документом зі сфери дії закону про держзакупівлі виводяться закупівлі національним банком України (НБУ), якщо їх предметом є роботи пов'язані виготовленням банкнот і операції по забезпеченню управління золотовалютними резервами.

"За" законопроект "Про внесення змін до статті 2 Закону України "Про здійснення державних закупівель" (щодо закупівель робіт, пов'язаних з діяльністю Національного банку України)" проголосували 249 народних депутатів з мінімально необхідних 226.

Закон передбачає звільнення НБУ від застосування процедури державних закупівель, у разі, якщо предметом закупівлі є: роботи, пов'язані з розробленням дизайну, виготовленням захищеного паперу, банкнот, монет і державних нагород України, їх зберіганням, транспортуванням і обліком; роботи, пов'язані з операціями Національного банку України із забезпечення управління золотовалютними резервами, їх розміщення, купівлі та продажу на вторинному ринку цінних паперів, здійснення валютних інтервенцій шляхом купівлі-продажу валютних цінностей на валютних ринках.

Зараз ви читаєте новину «Рада дозволила НБУ виготовляти банкноти в обхід держзакупівель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути