четвер, 30 березня 2017 11:41

Рабинович вимагає скасувати податок на пенсію

Рабинович вимагає скасувати податок на пенсію
Лідер партії "За життя" Вадим Рабінович каже, що "варварська річ - обкладати податком пенсію, тому що пенсія - це відкладена зарплата"

Народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабинович подав законопроект про скасування податку на пенсію пенсіонерів, які працють.

Про це політик заявив в авторській передачі "Хто кому Рабинович" на каналі "112 Україна".

Відповідаючи на запитання телеглядача про скасування податку на пенсію, Вадим Рабинович заявив таке: "Я подав такий законопроект у парламент і на наступну передачу ("Хто кому Рабинович", виходить раз на тиждень по неділях. - Ред.) принесу вам список, хто з депутатів готовий його підтримати".

За словами парламентарія, українське керівництво повинно бути зацікавлене в тому, щоб люди з великим досвідом, які вийшли на пенсію, не йшли на спокій, а були інтегровані в систему, працювали на свою країну. "Варварська річ - обкладати податком пенсію, тому що пенсія - це відкладена зарплата. Ви вже сплатили гроші в бюджет за те, що вам відклали цю пенсію. А тепер вам кажуть: так, але ще раз заплатіть. Я із цим боротимусь", - запевнив лідер партії "За життя".

Нагадаємо, що міністр соціальної політики Андрій Рева недавно запропонував позбавити права на пенсію пенсіонерів, які працють. Таким чином, вони повинні вибирати: або працювати, або отримувати пенсію. Вадим Рабинович цю ідею розкритикував.

Зараз ви читаєте новину «Рабинович вимагає скасувати податок на пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути