вівторок, 21 червня 2011 17:14

Пшонка каже, що повернув до держбюджету 1 мільярд гривень

Пшонка каже, що повернув до держбюджету 1 мільярд гривень

Близько 1 млрд грн надійшло до державного бюджету України за неповних півроку в результаті роботи Генеральної прокуратури України.

Про це доповів під час розширеного засідання колегії прокуратури генеральний прокурор України Віктор Пшонка.

"За позовами органів прокуратури судами стягнуто 4,7 млрд грн, чверть цієї суми вже реально виплачена боржниками, у тому числі близько 1 млрд грн надійшло до державного бюджету", - сказав він.

Генеральний прокурор також відзначив позитивну динаміку діяльності прокуратури у сфері захисту економічних інтересів держави.

"Досягнуті позитивні результати в захисті економічних інтересів держави, в першу чергу в бюджетній сфері. За результатами проведеної роботи викрито злочини, завдані якими загальні збитки досягли 700 млн грн. Кожна шоста притягнута посадова особа є працівником органу контролю", - сказав Пшонка.

За його словами, в Україні на вимогу прокуратури за січень-травень 2011 року громадянам виплачено понад 800 млн грн заборгованості по заробітній платі.

"За неповні півроку на вимогу прокурорів виплачено понад 800 млн грн заборгованості по заробітній платі", - заявив Пшонка.

Разом з тим, генеральний прокурор зазначив: "Завдяки впливу прокурорів податковий борг скоротився з початку року на 300 млн грн, а кредиторська заборгованість розпорядників бюджетних коштів, з початку року, зменшилася майже на 900 млн грн".

Зараз ви читаєте новину «Пшонка каже, що повернув до держбюджету 1 мільярд гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути