середа, 06 серпня 2014 09:09

ПриватБанк відкрив спецсторінку Credithelp.privatbank.ua, присвячену "кредитним канікулам" для військових

ПриватБанк відкрив спецсторінку Credithelp.privatbank.ua, присвячену "кредитним канікулам" для військових

ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку на своєму сайті, присвячену "кредитним канікулам" для українських воїнів. Як повідомила прес-служба банку, на цій сторінці зібрана інформація про порядок списання відсотків і штрафів за кредитами для мобілізованих і контрактних військових.

"Ми щодня збираємо в силових відомствах списки мобілізованих, контрактників і всіх військовослужбовців, щоб кожному такому клієнту включити "кредитні канікули" автоматично, - говорить перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. - Якщо ми з якихось причин не знайшли людину в списках, він або його родичі можуть підтвердити проходження служби в будь-якому відділенні банку".

Для контрактників і професійних військовослужбовців кредитні канікули діють з 18 березня 2014 року, для мобілізованих - з дати початку мобілізації. ПриватБанк списує воїнам відсотки по всіх видах кредитів. Загиблим в АТО воїнам ПриватБанк списує всю кредитну заборгованість в повному обсязі.

Нагадаємо, ПриватБанк на початку травня першим з українських банків скасував нарахування відсотків за кредитами воїнам і позичальникам, мобілізованим в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів та пені позичальникам, які проживають у населених пунктах в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «ПриватБанк відкрив спецсторінку Credithelp.privatbank.ua, присвячену "кредитним канікулам" для військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути