пʼятниця, 15 жовтня 2021 18:30

Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку

Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку
У місяць дозволили робити 100 переказів. Фото: Приватбанк

Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку до 100 на місяць.

У пресслужбі банку кажуть, що більшість користувачів і так роблять менше переказів.

99,7% користувачів Приват24 роблять перекази для особистих цілей і відправляють чи отримують не більше 100 переказів на місяць.

У рамках законодавства щодо протидії відмиванню коштів та вимог фінансового моніторингу банк обмежив р2р перекази через усі канали.

"Встановлюються наступні ліміти на календарний місяць (з 1-го до 30/31-го числа): для відправника: перкази по Україні - 100; міжнародні перекази - 25; для отримувача: перекази по Україні 100; міжнародні перекази - 30", - йдеться у повідомленні.

Якщо користувач збирає гроші на карту для благодійності або волонтерства, йому слід звернутися до служби підтримки банку. Після надання документів для такої карти встановлять безлімітний режим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попереджають про збій в роботі Приват24

НБУ забороняє користуватися особистою карткою для здійснення підприємницької діяльності. Потрібно відкрити рахунок фізичної особи - підприємця або особи, яка займається професійною незалежною діяльністю відповідно до чинного законодавства.

Усе частіше українців обманом змушують переказувати гроші на рахунки шахраїв. Останні можуть називати себе співробітниками банку. Одна з таких розмов закінчилась втратою 500 грн. На відміну від справжніх співробітників банків, злочинець говорив російською мовою, звертався до жінки на ім'я.

Зараз ви читаєте новину «Приватбанк обмежив кількість переказів з картки на картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути