середа, 22 травня 2019 15:36

Уряд виділив кругленьку суму на житло військовим

Уряд виділив кругленьку суму на житло військовим
Уряд виділив гроші на житло внутрішньо переміщеним особам учасникам АТО/ООС . Фото: Zik

Щоб забезпечити житлом внутрішньо переміщених осіб, які брали участь у бойових діях на Донбасі, уряд виділив майже 40 млн грн бюджетних коштів.

На засіданні уряду підтримали проект постанови "Про затвердження порядку та обсягів спрямування нерозподіленого залишку коштів, джерелом формування яких 2017-го були надходження конфіскованих коштів і коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов'язаного з корупцією правопорушення", повідомили у Міністерстві у справах ветеранів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-керівника Нацгвардії відпустили під заставу: подробиці

Так, Міністерству внутрішніх справ для реконструкції гуртожитку під житло для поліцейських, розташованого у Сєвєродонецьку на Луганщині, направлять 30 млн грн.

Крім того, Мінсоцполітики направлять залишок бюджетних коштів за вирахуванням цих 30 млн грн - 39,8 млн грн, щоб виплатити грошову компенсацію для поліпшення житлових умов учасників бойових дій внутрішньо переміщених осіб та осіб із інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи.

Керівництво Нацгвардії через будівельну компанію "Укрбуд" переписало угоду про квартири для військових із вигодою для себе у понад 80 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Уряд виділив кругленьку суму на житло військовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути