вівторок, 12 листопада 2019 13:32

У СУП повідомили про зниження цін на електроенергію

Шляхом істотного зниження цін на електроенергію в ряді областей країна зробила крок у боротьбі за інвесторів.

Про це йдеться в заяві прес-служби Спілки Українських підприємців на Facebook.

В СУП зазначили щодо проблеми монополій, яка не дає розвиватись українським промисловим підприємствам, проте вказали, що наразі вона відійшла на другий план.

"В Україні завжди були проблеми з монополізацією в енергетичній галузі. Це створює проблеми з конкурентоспроможністю промислових підприємств, які працюють в Україні. СУП спостерігає за ситуацією і з радістю повідомляє, що за останні місяці ціни на електроенергію в багатьох областях України знизилися приблизно на 10-12%", - йдеться в повідомленні.

У Спілці Українських підприємців привітали Кабінет міністрів та профільний комітет Ради зі зниженням тарифів та закликали не зупинятись на шляху до реформ в енергетичній галузі.

"Вітаємо спільні зусилля Уряду та Комітету Ради з енергетики і закликаємо їх не зупинятися на досягнутому. Українська промисловість може розвиватися тільки за умови конкурентних цін на енергоносії та спрощення доступу до мереж. Водночас, усе це - перший крок. Україна виграє конкуренцію за інвестиції тільки тоді, коли вартість електроенергії і умови підключення будуть кращими, ніж у країн-сусідів", - підкреслили у спілці.

 
Зараз ви читаєте новину «У СУП повідомили про зниження цін на електроенергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути