понеділок, 09 квітня 2007 17:10

Обласні організації "Пори": "Регіони" заплатили Каськіву 2 мільйони доларів

Голови п"яти обласних організацій партії "Пора" закликають лідерів об"єднаної опозиції не проводити ніяких переговорів з нинішнім главою політради партії Владиславом Каськівим.

"Ми, голови обласних організацій громадянської партії "Пора", звертаємося до лідерів демократичних політичних сил з проханням не вести ніяких переговорів з формальним керівником ГП "Пора" Владиславом Каськівим щодо його участі у виборчих списках від демократичної опозиції напередодні дострокових парламентських виборів", - говориться у зверненні голів Вінницької, Одеської, Сумської, Волинської та Харківської обласних організацій "Пори" до Юлії Тимошенко, В"ячеслава Кириленко, Юрія Луценко і лідерів "української правиці".

Автори звернення звинувачують Каськіва в співпраці з політичними опонентами, що, за їх словами, вже призвело до внутрішнього розколу в "Порі". "Ми закликаємо лідерів усіх демократичних сил не повторювати власних помилок, співпрацюючи з пристосуванцями, і формувати власні виборчі списки на принципах прозорості і відвертості, уникаючи співпраці з політичними догідниками", - підкреслюють лідери п"яти обласних організацій даної політичної сили.

Нагадаємо, що 27 березня розділ політради партії "Пора" Владислав Каськів спростував звинувачення своїх однопартійців у тому, що він отримав $2 мільйони від Партії регіонів за свою лояльну позицію до діючої влади.

Каськів 4 березня цього року був обраний головою політради "Пори" замість Євгенія Золотарьова. Каськів вже керував "Порою" з 2005 року по жовтень 2006 року, пише Интерфакс.


Зараз ви читаєте новину «Обласні організації "Пори": "Регіони" заплатили Каськіву 2 мільйони доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути