четвер, 19 квітня 2018 13:27

Наша ГТС коштує 300 млрд євро, тож її оцінка у 10 млрд – свідоме знецінення - Тимошенко

Наша ГТС коштує 300 млрд євро, тож її оцінка у 10 млрд – свідоме знецінення - Тимошенко
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала оцінку компанією Ernst & Young української ГТС. Фото: by Alexander Prokopenko

За найскромнішими підрахунками, вартість побудови української газотранспортної системи становить 300 мільярдів євро. Мінімум!

І це, власне, лише ціна самої системи. Я вже не кажу про те, що ГТС для національної безпеки держави – це як несучі стіни, які не можна рушити, бо "попливе" вся будівля.

ГТС – це ДНК національної економіки.

Тому оцінку Ernst & Young нашої ГТС в приблизно 10 мільярдів євро я сприймаю лише як свідоме і небезпечне знецінення стратегічного ресурсу України. Це "демпінгування" України як держави.

Хотілося б подивитися, як Ernst & Young побудують аналогічну українській ГТС систему за 10 мільярдів євро… Якщо їм це вдасться, Україна має видати їм приз за кращий фокус. А поки що це – наперстки.

Я вважаю, що публікація заниженої в 30 (!) разів вартості газотранспортної системи – це промивання свідомості українському суспільству перед "чорним", знеціненим продажем ГТС.

Схоже, дехто збирається зробити з України такого собі "чорного донора". Є такі ганебні випадки, коли в країнах третього світу людина продає власну нирку, щоб вступити до інституту чи прогодувати родину.

Спроба здачі української ГТС – це трагічна торгівля життєво необхідними органами нашої держави.

Ми беремо під постійний, неусипний контроль все, що ці торгаші при владі робитимуть з українською ГТС. Крок вправо чи крок вліво будуть сигналом до оголошення державної зради.

Зараз ви читаєте новину «Наша ГТС коштує 300 млрд євро, тож її оцінка у 10 млрд – свідоме знецінення - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути