пʼятниця, 30 грудня 2011 14:48

Наряд "Беркута" влаштує арешт і обшук за 4000 грн

Наряд "Беркута" влаштує арешт і обшук за 4000 грн

У передноворічний період заможні українці замовляють у фірми та для друзів новорічні розіграші. Це може бути приїзд міліції додому із обшуком квартири, напад вуличного хулігана або несподіваний танець стриптизерки в якомусь образі. Коштують подібні розіграші від 1000 грн.

"Ми робимо все, на що вистачає людської фантазії. Правда, з акторами буває напряг. Часом бояться, що жертва розіграшу зреагує неадекватно", - розповідає Роман Булах 31 рік, зі столичної компанії "Енерджі".

Розповідає, як люди розігрують одне одного.

"Найбільше розводів під Новий рік та на день народження. На перше квітня замовляють переважно наддорогі розіграші. Це золота молодь. Старше покоління день дурня чомусь рідко коли відзначає серйозно.

Минулого року один киянин років до 35 замовив загін "Беркута" для товариша, полковника міліції. У нього 28 грудня день народження. Ми найняли 15 кремезних акторів. Ті увірвалися до полковника в квартиру із бутафорними автоматами. Поклали всіх на підлогу. Полковник зірвався, побіг у сусідню кімнату за посвідченням. Ударився ногою об двері і зламав пальця. Завершилося все шампанським. Один із акторів вистрілив з пляшки у стелю й сказав, що це розіграш. Полковнику було не до сміху. Все це зняли на камеру й показали замовнику. Він був задоволений. Заплатив 4 тисячі гривень".

Найчастіше акторів просять переодягнутися правоохоронцями.

"Буває, дівчата на дівичнику катаються лімузином по місту. Їх зупиняє даішник. Залазить у лімузин і починає там танцювати стриптиз", - розповідає директор айвент-компанії "Стриптиз Україна" Вадим Вучеміч, 23 роки. - "До одного із директорів банку замовили двох стриптизерок, що зіграли роль незадоволених клієнток. Вони прийшли до нього в кабінет, почали качати права. Він розпереживався, що не міг нічим допомогти. А вони влаштували стриптиз".

Зараз ви читаєте новину «Наряд "Беркута" влаштує арешт і обшук за 4000 грн ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути