середа, 19 жовтня 2011 09:49

Нафта дешевшає, відступаючи від максимальної позначки за місяць

Нафта дешевшає, відступаючи від максимальної позначки за місяць

Ціни на нафту в середу падають, відступаючи від максимальної позначки за місяць, на очікуваннях збільшення товарних запасів сировини в США за минулий тиждень, що може свідчити про скорочення попиту на паливо.

Про це повідомило агентство Bloomberg.

Вартість листопадових ф'ючерсних контрактів на нафту марки WTI на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) до 6:58 опустилася на $ 0,14 (0,16%) щодо рівня 18 жовтня - до $ 88,2 за барель.

У вівторок ціна цих контрактів злетіла після публікації сильної квартальної звітності Bank of America на $ 1,96 (2,27%) - до $ 88,34 за барель, максимального рівня з 15 вересня.

Очікують, що міністерство енергетики США повідомить в середу про збільшення товарних запасів нафти в США за минулий тиждень на 2 млн барелів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судно з нафтою і дизпаливом сіло на риф

За даними Американського інституту нафти (API), запаси нафти за минулий тиждень скоротилися на 3,1 млн барелів, бензину - на 1,6 млн барелів, дистилятів - на 2,2 млн барелів.

"Ринок просто в пошуках напрями чергового тренда.Трейдери не хочуть сильно піднімати ціни на нафту на тлі слабких перспектив економіки США і ситуації в Європі", - зазначив аналітик Fat Prophets Девід Леннокс.

Котирування ф'ючерса на нафту Brent на грудень на лондонській біржі ICE Futures до 8:00 МСК знизилася на $ 0,16 (0,14%) - до $ 110,99 за барель. Напередодні ці контракти подорожчали на $ 0,99 (0,9%) - до $ 110,16 за барель.

Зараз ви читаєте новину «Нафта дешевшає, відступаючи від максимальної позначки за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути