вівторок, 12 серпня 2014 13:19

На збиранні дитини до школи заробляють 300 гривень на день

На збиранні дитини до школи заробляють 300 гривень на день
Фото: vidomosti-ua.com

На збиранні дитини до школи заробляють від 300 гривень на день. За місяць перед школою можна додатково заробити від 2 до 5 тисяч гривень. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла дизайнер одягу з Вінниці Катерина Гриценко.

"Ходитиму по ринку і магазинах з вашою дитиною скільки потрібно, - такі оголошення вивішала на зупинках громадського транспорту Катерина. - Усе почалося три роки тому. Тоді до 1 класу йшла донька мої подружки. Вона ненавидить ходити за покупками, та ще й з дитиною. А я це роблю залюбки. Подружка написала список всього чого треба і орієнтовні ціни. Ми з малою три дні лазили по ринках і магазинах міста доки знайшли все необхідне та ще й щоб подобалось дитині. Подружка віддала мені всі зекономлені на покупках гроші десь близько 200 гривень. Потім інші знайомі попросили одягти дитину обіцяли заплатити"

Торік до дизайнерки зверталися переважно батьки першокласників. Цього року багато учнів середніх та старших класів.

"Дорослим теж допомагаю одягатися, але вони рідше звертаються за послугою. Часто перед весіллям чоловіки замовляють дизайнера, щоб підібрати костюм. А от жінки чомусь сукні вибирають з мамами і подружками. Часто невдало", - каже Катерина.

Зазвичай на придбання всього необхідного до школи потрібен 1-2 дні.

"Буває просять лише підібрати костюм чи шкільну форму за годину- дві. Справляємось. Знаю практично всі точки у місці. Іноді з дозволу батьків організовуємо групу для покупок. Беру 2-3 діток одного віку і за покупками йдемо разом. Спочатку організовуємо знайомство, веселі ігри, а потім ідемо міряти речі на швидкість. Серед хлопчиків хто швидше одягне повністю костюм і застебнеться на всі ґудзики, серед дівчат - сукні"

Перед покупками Катерина знайомиться з батьками і лишає власні документи на всяк випадок.

"Це щоб не боялися відпускати за покупками, то лишаю паспорт. Їздимо на моєму автомобілі. За потреби можемо поїхати на оптові ринки в Хмельницький чи Одесу" - каже.

Зараз ви читаєте новину «На збиранні дитини до школи заробляють 300 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути