вівторок, 21 серпня 2012 15:12

На покращення офісно-розважальних умов влади виділили третину мільярда

На покращення офісно-розважальних умов влади виділили третину мільярда
Органи влади замовили будівельні роботи на 343,59 млн грн. Фото: study-ua.com

За останні два з половиною місяці органи влади замовили будівельні роботи, направлені на покращення офісів та відпочинкових зон, на 343,59 млн грн. Це на 79,44 млн грн більше, ніж в цей же період замовлено будівельних робіт по дитячим садкам по всій Україні.

Відповідні дані опубліковано в "Віснику державних закупівель".

З 1 червня по 15 серпня в "ВДЗ" опубліковано дані про реконструкцію, ремонти та добудову низки об'єктів Державного управління справами, Генеральної прокуратури, судів, Національного банку, місцевих органів влади на 343,59 млн грн.

У цей же період було опубліковано дані про ремонт та будівництво близько 50 дитячих садків на суму 264,15 млн грн (весь перелік з адресами і цінами тут). Середня вартість ремонту дитсадка склала близько 4 млн грн, будівництва - 10 млн грн.

Таким чином 77 млн грн, виділених днями на покращення стану двох кримських державних дач Януковича, вистачило б на десяток нових дитсадків. Будівництво офісно-розважального центру Нацбанку в Сумах за 100 млн грн вистачило б на ремонт 25 дитсадків.

Нагадаємо, раніше управління Національного банку в Івано-Франківській області уклало угоду на добудову оздоровчого комплексу на 23,150 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «На покращення офісно-розважальних умов влади виділили третину мільярда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути