Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 11:19

На АЗС "БРСМ-Нафти" запровадили чеки з QR-кодом для перевірки сплачених податків

Автор: БРСМ-Нафта
 

Мережа АЗС "БРСМ-Нафта" додала на чек QR-код, щоб кожен клієнт міг переконатися в тому, що компанія працює чесно і сплачує податки в повному обсязі.

Про це в Facebook повідомив топменеджер "БРСМ-Нафта" Олександр Мельничук.

Нагадаємо, останні тижні "БРСМ-Нафта" заявляла про чорну піар-кампанію в ЗМІ та соціальних медіа. Як повідомляють у компанії, мета атаки - змусити мережу підвищити ціни на паливо.

"Оскільки опоненти закидають "БРСМ-Нафта" нібито випуск "лівих" чеків, ми рішуче й публічно спростовуємо ці звинувачення. Щоб довести всім, що наша мережа працює чесно та сумлінно платить податки, відсьогодні ми почали видавати чеки з QR-кодом", - написав Мельничук.

Такі чеки видаються на всіх автозаправних комплексах "БРСМ-Нафти" кожному клієнту після будь-якої транзакції. Відсканувавши код, можна перевірити, чи є чек у базі Державної податкової служби.

"У нас немає жодного "лівого" чека, в чому нас звинувачують деякі недобросовісні особи - псевдоексперти Сергій і Артем Куюн", - написав Мельничук.

Він закликав главу податкового комітету ВРУ Данила Гетманцева, керівників фіскальної і податкової служб Вадима Мельника й Олексія Любченка не піддаватися провокаціям псевдоекспертів і не ретранслювати неправдиву інформацію.

"Це шкодить вашій персональній репутації, а також репутації соціально відповідального бізнесу", - додав Мельничук.

Автор: БРСМ-Нафта
 

Як раніше повідомлялося, "БРСМ-Нафта" ініціює загальнонаціональну перевірку якості палива найбільших мереж АЗС. У компанії висловили готовність оплатити аналіз за умови, що його проведуть незалежні автоексперти і лабораторії. За допомогою об'єктивного і неупередженого дослідження "БРСМ-Нафта" має намір довести, що її паливо відповідає всім стандартам і вимогам Євро 5.

Зараз ви читаєте новину «На АЗС "БРСМ-Нафти" запровадили чеки з QR-кодом для перевірки сплачених податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути