середа, 16 травня 2018 10:06

Лотерейний ринок може запустити громадський рух на підтримку соцпроектів - власник УНЛ Фогго

Лотерейний ринок може запустити громадський рух на підтримку соцпроектів - власник УНЛ Фогго
Власник "Української національної лотереї" Майкл Джон Фогго вважає, що необхідно запобігати активній грі населення в лотерею

Лотерейний ринок в Україні може запустити громадський рух на підтримку соціальних проектів через лотерею. Про це в своєму інтерв'ю "РБК-Україна" заявив власник Української національної лотереї Майкл Джон Фогго.

"Прозорістю нашого бізнесу і залученням людей до участі в лотереї, ми плануємо змінити лотерейний ринок. І це не просто мрія, це тверезий прагматичний погляд, який, я переконаний, може перерости в громадський рух на підтримку соціальних проектів через лотерею. І, безумовно, зробити так, щоб лотерея стала улюбленою розвагою для багатьох людей", - заявив він.

Разом з тим, Фогго наголосив, що це не означає, що населення необхідно залучати до активної гри в лотерею. За його словами, навпаки, необхідно запобігати цьому.

"Наша мета - це коли більшість населення може раз на тиждень придбати лотерейний квиток за 5-10 гривень, наприклад, при придбанні продуктів в супермаркеті, і отримати шанс виграти мільйони, тим самим зробивши свій внесок у соціальні проекти", - заявив британський бізнесмен.

Також у своєму інтерв'ю Фогго спростував повідомлення в українських ЗМІ про те, що бенефіціарами УНЛ є українські політики Олександр Третьяков, Гліб Загорій, бізнесмен Борис Ложкін, а у Третьякова є опціон на придбання частки компанії.

"Я не знайомий ні з ким з цих людей. Так, я бачив деякі статті в українських ЗМІ, де стверджувався подібний нонсенс. Хочу наголосити: я не пов'язаний і не можу бути пов'язаний з українськими політиками. І, до речі, зараз юристи УНЛ проводять роботу щодо всіх цих неправдивих публікацій. Наприклад, в деяких медіа стверджували, що компанію намагалися захопити рейдерським шляхом. Але напередодні покупки я, зрозуміло, перевіряв за допомогою юристів абсолютно все, що стосується УНЛ, і можу запевнити, що інформація про рейдерське захоплення - неправда. Інформація про наявність у когось опціону на придбання частки УНЛ - теж абсолютна вигадка. Проведений фінансовий і юридичний аудит показав, що не існує ніяких прав третіх осіб та інших обмежень щодо переходу компанії в мою власність", - заявив він.

Зараз ви читаєте новину «Лотерейний ринок може запустити громадський рух на підтримку соцпроектів - власник УНЛ Фогго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути