середа, 12 грудня 2012 09:33

Кременчуцький сталеливарний завод призупинив роботу

Кременчуцький сталеливарний завод призупинив роботу
На КСЗ повідомили, що чекають комісію з РФ вже сьогодні. Фото: poltava.pl.ua

Кременчуцький сталеливарний завод (КСЗ) 11 грудня призупинив роботу.

Про це повідомив голова профкому підприємства Віктор Шишкін, пише "Комерсант-Україна" в матеріалі "КСЗ відігнали в тупик".

Завод змушений був піти на такі заходи у зв'язку з тим, що 27 листопада російський Регістр сертифікації на федеральному залізничному транспорті (РСФЖТ) призупинив дію сертифікату на бічні рами візків вантажних вагонів КСЗ.

Це вже друга за останній рік заборона поставок української продукції в РФ. Як пояснив заступник керівника РСФЖТ Михайло Мельников, раніше при перевірці КСЗ було виявлено недотримання технології виробництва, остаточного приймання продукції та контролю її якості.

У відомстві пообіцяли відновити дію сертифіката на українське вагонне литво за умови виконання комплексних заходів. На КСЗ повідомили, що чекають комісію з РФ вже сьогодні, 12 грудня.

За словами експертів ринку, зупинка КСЗ негативно відбивається на українському вагонобудуванні в цілому. Крім того, це может негативно відбитися і на зарубіжних клієнтах підприємства.

Зараз ви читаєте новину «Кременчуцький сталеливарний завод призупинив роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути