пʼятниця, 02 лютого 2018 15:24

Кравчук підтримав законопроект "Купуй українське, плати українцям"

Кравчук підтримав законопроект "Купуй українське, плати українцям"
Перший президент України Леонід Кравчук сказав, що закон "Купуй українське, плати українцям" ляже в основу фундаменту економічної незалежності України. Фото: 112.ua

Перший президент України Леонід Кравчук закликав депутатів проголосувати за законопроект №7206 "Купуй українське, плати українцям", а виборцям порадив "натиснути" на парламентарів, щоб ті ухвалили державницьке рішення. Відповідне відео на своїй сторінці в Facebook опублікував голова Комітету з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

"Це не просто черговий закон… Це закон, який ляже в основу фундаменту економічної незалежності України. Закон дає відповіді на корінні питання української економіки, української державності та української незалежності", – наголосив у своєму зверненні Леонід Макарович.

"Закон потрібен і підготовлений професійно", - заявив перший президент України, повністю відкинувши критику зі сторони опонентів:"Це все балаканина! Або ці люди не зрозуміли закону, або мають інші інтереси, які не пов'язані із стратегічною метою української держави".

"Я повністю підтримую законопроект і глибоко переконаний, що він буде прийнятий!" – зазначив Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук підтримав законопроект "Купуй українське, плати українцям"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути