неділя, 17 травня 2020 20:57

Коронавірус ламає плани Путіна, Кремль переходить в атаку на Україну: 5 блогів тижня

Коронавірус ламає плани Путіна, Кремль переходить в атаку на Україну: 5 блогів тижня
2020 рік став для президента РФ Володимира Путіна роком Ватерлоо. Фото: Reuters

Gazeta.ua пропонує п'ять блогів, які були найпопулярнішими цього тижня на сайті.

1. Якщо ви не можете поїхати на пікнік - пікнік може приїхати до вас. Є чотири барбекюшні страви, які будуть смачними у будь-якому випадку: і на живому вогні приготовані, і в духовці, стверджує кулінарний експерт Євген Клопотенко.

2. Боксера Олександра Усика старанно "розкручують" ті сили, які не бажають, аби українці були патріотами своєї країни. У тих сил є для цього практично нічим не обмежені матеріальні ресурси. Але всі їхні зусилля були би марними, якби серед українців не знаходилось тих, хто і досі продовжує "гардіцца" людською істотою на прізвище Усик, міркує журналіст Микола Несенюк.

3. 2020-й мав стати для Кремля роком тріумфу. Проте став для президента Путіна роком Ватерлоо. Коронавірус виявився згубним не тільки для людини, але і держави. Капітан покинув місток. Команда не вселяє довіри. Незрозуміло, куди Росія пливе. Але очевидно, що до недавнього благодушного минулого вже не повернутися, вважає російський політолог Лілія Шевцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кремлі істерика. Справи з епідемією зовсім погані

4. Москва готується до рішучої атаки на Україну і її керівництво. Заступник глави адміністрації президента РФ Дмитро Козак і представник Росії у Тристоронній контактній групі Борис Гризлов намагаються довести нашим партнерам, що завершити війну і домогтися стабільності в країні можна тільки шляхом встановлення над Україною спільного протекторату Кремля і Заходу, переконаний публіцист Віталій Портников.

5. Закінчення карантину не означає повернення до колишнього, відносно ситого, життя. Коли закінчиться карантин, від 10 до 30% невеликих кав'ярень, магазинчиків, швейних цехів, майстерень, кондитерських не відчиняться більше ніколи. Попереду два місяці виживання і падіння ВВП близько 10%, наголошує експерт ринку праці Сергій Марченко.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус ламає плани Путіна, Кремль переходить в атаку на Україну: 5 блогів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути