субота, 27 серпня 2011 19:24

Комуністи не розуміють логіки Януковича щодо вугільної промисловості

Комуністи не розуміють логіки Януковича щодо вугільної промисловості

Народний депутат від Компартії Спірідон Кілінкаров вважає, що розумна державна політика в питанні розвитку вугільної галузі в Україні дозволить зменшити споживання газу на третину.

"Я бачу певні протиріччя у намірах Президента відносно вугільної галузі. Незрозуміло, навіщо передавати її у приватну власність? Хто буде виконувати завдання Кабміну, що поставлені перед вугільною галуззю? Це не вкладається у логіку державної політики. Треба ефективніше використовувати вугілля, і це дозволить знизити обсяги споживання газу в Україні як мінімум на третину", - зазначив Кілінкаров.

За словами нардепа, збільшення обсягів видобування вугілля створюватиме відповідний попит, тому проблем для реалізації такої продукції не буде.

"Треба розуміти, чого хоче держава від вугільних підприємств, як вона фінансуватиме вугільників. А якщо все це кинути в сферу бізнесу, то з урахуванням фактору жорсткої конкуренції не можна передбачити подальші шляхи розвитку вугільної промисловості", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи не розуміють логіки Януковича щодо вугільної промисловості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути