середа, 31 жовтня 2018 21:10

Кому пропонують зарплату 80 тис. грн

Кому пропонують зарплату 80 тис. грн
На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з зарплатою вище середньої. У вересні вона становила понад 9 тис. грн. Фото: rbc.ua

В Україні у вересні 2018 року найвищі середні зарплати отримували працівники авіації — понад 40 тис. грн. У фінансовій сфері у середньому платили 16 тис. грн. У сфері інформації та телекомунікацій – понад 14 тис. грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з зарплатою вище середньої. Це не обов'язково будуть пропозиції для програмістів чи працівників авіаційної сфери, пише Work.ua.

Директор з маркетингу

У середньому директору з маркетингу готові платити 25,6 тис. грн. Максимальна зарплата - від 77 до 80 тис. грн. Щоправда стати директором з маркетингу без досвіду роботи не вдасться.

Стоматолог

У середньому стоматологи отримують 21,3 тис. грн. Щоб працевлаштуватися, потрібно як мінімум здобути профільну освіту. Крім того, на високі зарплати можуть розраховувати спеціалісти з досвідом роботи.

Начальник відділу кадрів

На даній посаді можна отримати максимум 60 тис. грн. Середня зарплата начальника відділу кадрів становить 18 тис. грн. Ця робота цікава тим, кому подобається працювати з людьми. Зрозуміло, щоб стати начальником, спочатку доведеться попрацювати рядовим співробітником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Складений список найбільш оплачуваних професій столиці

Перекладач з китайської

Це рідкісна, але перспективна професія. Середня зарплата по таких вакансіях становить 16,6 тис. грн. Щоб працевлаштуватися, потрібно знати китайську, мати навички перекладу та спілкування з людьми.

Прораб

У середньому прораби в Україні отримують 15,4 тис. грн. Це вище за середню зарплату в країні. Щоб працювати прорабом, потрібен досвід роботи. Крім того, бути відповідальним спеціалістом.

В Україні у вересні до 9042 грн зросла середня зарплата. У серпні становила 8977 грн. Найвищу середню зарплату минулого місяця отримували працівники фінансової та страхової сфери — майже 16 тис. грн у місяць. Найнижчу — медики (5,7 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують зарплату 80 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути