середа, 01 лютого 2012 15:00

Комплект термобілизни в інтернеті продають за 300 гривень

 

"Ми термобілизною не торгуємо, - у магазині білизни "Бюстьє" продавець розвішує на манекенах рожеві та білі бюстгальтери. - Хто ж знав, що так холодно буде. Вчора троє покупців готові були купити термомайки і труси, бо їдуть у гори на лижі. А при такому морозі 10 кофт і шуба не нагріють".

Заходжу у чотири магазини білизни. Термобілизни ніде не має.

"Частіше стали купляти теплі носки і колготи, чоловічу білизну з подвійною підкладкою, - каже продавець Марія Закревська на столичному ринку Лук'янівка. Вона торгує чоловічою, жіночою і дитячою білизною. - Дівчата просять майки, щоб на спід піддягати. Сама вчора, поки на роботу в маршрутці їхала, задубіла. Таке враження, що на підводі їдеш – звідусіль дує і температура в салоні, як на вулиці".

Киянка Ольга, 32 роки, просить поміряти бежевий спальний комплект. За суботу у магазині продали дев'ять теплих піжам.

"У грудні в квартирі задихалися, так тепло було, - згадує Ольга. - Ще на початку січня спати лягали з відкритим вікном на балконі. Тепер так холодно в квартирі, що чоловік за 10 хвилин до сну кладе у ліжко дві грілки. Я сплю в носках і спортивному костюмі. Батареї ледь теплі. Мама у своїй хаті під Києвом живе. Котел не виключає уже другий тиждень. За січень мабуть гривень 400 за газ заплатить".

Термобілизну в інтернет-магазинах можна придбати від 150 до 700 грн – футболки з довгими і короткими рукавами, шорти, комбінезони, штани і маски, які затуляють голову, ніс та губи. По 300 грн.розпродують комплекти термобілизни.

"За останній тиждень розібрали 50 комплектів. Найшвидше розібрали дитячі, - каже консультант інтенет-магазину "Метамаркет". - Краще обирати таку, щоб облягала тіло. Великого розміру погано грітиме. Є різних кольорів. Жінки розкупляють рожеві і фіолетові набори термобілизни, чоловікам більше подобаються чорні і темносині. Мій знайомий собі купив. Буде на роботу носити, бо в них в офісі холодно. Кондиціонер велике приміщення не встигає обігріти".

Зараз ви читаєте новину «Комплект термобілизни в інтернеті продають за 300 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути