вівторок, 31 січня 2012 14:44

З настанням морозів почався бум на рукавиці з одним пальцем
5

Фото: фото: tvoy-style.com

З настанням морозів на столичних ринках почали активно купувати рукавиці з одним пальцем (традиційні російські "варежки"). У підземному переході поблизу станції метро Лук'янівська майже всі такі моделі розібрали.

"Коли сильні морози щодня продаю по 25 пар. Їх купують не тільки жінки, а й чоловіки. Найчастіше беруть рукавиці з цигейки. Раніше їх купували лише рибалки і ті, кому доводиться довго працювати на морозі. Цієї зими навіть викладачі університетів купували", - розповіла продавщиця Неля Михайлівна.

На її прилавку розкладені вовняні рукавиці з норвезьким візерунком за 30 грн і трикотажні за 15 грн.

"Партію вовняних розібрали за тиждень. Вони добре захищають від холоду, бо мають подвійну основу. Такі моделі підходять до будь-якого одягу. Їх купували школярки і жінки похилого віку.  Рукавиці були різних кольорів, яскраві розібрали одразу. Залишилися лише моделі сірого, чорного і коричневого кольорів. Таким  надають перевагу літні жінки, які бояться експериментувати", - поділилася Неля Михайлівна.

Шкіряні на п'ять пальців жінка продає по 90-120 грн.

"90 гривень коштують рукавиці з трикотажною підкладкою. Такі не пропускають вітер, але від холоду не рятують. На морози краще брати пальчатки з хутром всередині. Такі коштують на 30 гривень дорожче. Не варто купувати дешеві моделі із замінника шкіри. На морозі вони одразу ж потріскаються. Відрізнити шкіру від замінника просто. Потримайте рукавиці кілька секунд у руці. Шкіряні одразу ж нагріються, із замінника так і залишаться холодними", - розповіла продавщиця.


Зараз ви читаєте новину «З настанням морозів почався бум на рукавиці з одним пальцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути