Ексклюзиви
понеділок, 20 серпня 2012 10:48

Ігор Грищенко заробив 4 тисячі гривень на похолоданні
6

Скоро продаватиме жилетки приталені
Фото: Фото: Анна Усік
У холодну погоду жилетки навіть на міряють - беруть від холоду
На деяких нашиті кишені

Ігор Грищенко торгує вовняними жилетками на Житомирській трасі за 70 км від Києва. Окрім жилеток, пропонує проїжджим вироби з дерева та лози, м'які дитячі іграшки. Його дружина робить каву та чай.

"Вовняні жилетки на літо сховати хотів, аби не вигорали, - каже чоловік. - Кому вони треба, коли на вулиці + 40 градусів. А жінка каже, хай висять кілька штук. Може, комусь сподобається, то зупиниться і купить собі чи у подарунок. Валя як у воду дивилась".

У понеділок, 13 серпня, температура опустилась до +12 С.

"Заливало страшно. Я намет напнув, аби дощ не заливав столи з товаром. Того дня купили 4 вовняні жилетки. А у вівторок аж 16. У середу 11 чи 12. Дехто навіть не міряв, брав, бо було дуже холодно. Люди ж не розраховували, що так швидко осінь прийде. А жилетки у нас класні, дуже теплі. Ними можна будь-які захворювання спини вилікувати. Гріють добре".

Викладає на прилавок коричневі, білі, сірі і зелені жилетки. Ціни від 100 до 250 грн. На деяких нашиті кишені. Товар привозить із Івано-Франківщини.

"Я навіть радий, що трохи похолодало. Продав весь торішній товар. Поїду через тиждень за новим. Вже замовив молодіжні моделі на ґудзичках і замочках. Більшість жилеток прямі, а молодь просить облягаючі, щоб по фігурі краще лягали. У такій жилетці навіть на роботу можна ходити. Вона без рукавів. Спину гріє, а руки вільні. Дівчата купували, кажуть в офісі в такій не холодно буде осінню, поки опалення не включать. А ще одні купляли, бо під кондиціонером сидять. Тепер мерзнути не будуть".

Запитую, як прати такі вовняні жилетки.

"Вони служитимуть вам довго, якщо правильно за ними доглядати, - каже Ігор. - Якщо жилетка об'ємна і її важко випрати вручну, то при пранні в пральній машинці вибирайте режим делікатного прання або прання вовняних виробів. Від гарячої води і сильного віджиму виріб може звалятися і зменшитися в розмірі. Зберігати вовняні жилетки краще в складеному вигляді, без упаковки в поліетиленові пакети".

Зараз ви читаєте новину «Ігор Грищенко заробив 4 тисячі гривень на похолоданні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути