середа, 06 вересня 2017 16:12

Форекс як в банку і блокчейн: майбутнє?

У цій статті ми спробуємо розкрити основні тези про плани брокерської компанії PrivateFX по переходу на банківський форекс, блокчейн технології та майбутнє ICO. Використовувати для цього будемо виключно офіційні відповіді нового СЕО брокерської компанії PrivateFX, Сергія Дворжанского на питання прямої лінії, яка була проведена минулого тижня.

 

Блокчейн (англ. Blockchain або block chain) - вибудуваний за певними правилами безперервний послідовний ланцюжок блоків, що містить інформацію. Вперше термін з'явився як назва розподіленої бази даних, реалізованої в системі "біткойнів". Тому блокчейн найчастіше відносять до транзакцій в різних криптовалютах. Однак технологія ланцюжків блоків може бути поширена на будь-які взаємопов'язані інформаційні блоки.

Головною з майбутніх подій є запуск спільної торговельної платформи PrivateFX і Broker із застосуванням технології смарт-контрактів, яка об'єднає продукти обох компаній і дасть додаткові гарантії для клієнтів. Питання переходу клієнтів з однієї компанії в іншу, технічні та фінансові умови також будуть представлені компанією вже у вересні поточного року. Смарт-контракти можуть бути однією з кращих гарантій виконання зобов'язань перед клієнтами на сьогоднішній день.

Які ж переваги банківського форекса в порівнянні з форексом у дилінгових центрів і звичайних брокерів? У брокерській компанії PrivateFX після реалізації цього плану буде навіть більше переваг ніж в банківському форексі, оскільки клієнт взагалі не розміщуватиме і не зберігатиме кошти на рахунках брокера (нехай навіть в банку), він буде тримати кошти на власному рахунку в банку, де будуть виконувати роль гарантійного зобов'язання (забезпечення) під проведені відповідним клієнтом операції. При цьому відпадає питання підтвердження виведення угод клієнтів на міжбанк, оскільки кошти від клієнтів безпосередньо навіть у брокера потрапляти не будуть, а будуть залишатися на рахунках клієнтів. Тобто операції фактично будуть йти за рахунок коштів самої компанії, при цьому очевидні переваги перед звичайною сегрегацією коштів у брокерів, які її практикують. У випадку з сегрегацією кошти все-таки потрапляють на рахунок компанії, просто зберігаються окремо від коштів компанії.

*Інформацію надано компанією PrivateFX

Зараз ви читаєте новину «Форекс як в банку і блокчейн: майбутнє?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути