середа, 16 березня 2011 11:14

Євросоюз все ще вірить, що Україна візьметься за реформи

Євросоюз все ще вірить, що Україна візьметься за реформи

У ЄС сподіваються, що Україна продовжить проведення життєво важливих дня неї реформ - конституційної, виборчої, судової, а також по боротьбі з корупцією.

"Ми маємо продовжувати наполягати на прогресі у важливих реформах в Україні, зокрема судовій, виборчій, проведенні конституційної реформи.Так само необхідна і боротьба з корупцією", - сказав у Брюсселі директор департаменту зовнішньополітичного сервісу ЄС Мирослав Лайчак.

Він також окремо зупинився і на питанні модернізації економічного управління.

"Ми надаємо велику важливість бізнес-клімату, питань інвестицій в Україну. Не секрет, що ми отримуємо повідомлення про проблеми в галузі захисту прав інтелектуальної власності, про проблеми з митницею. Ми продовжимо приділяти нашу увагу цим питанням найближчим часом", - сказав Лайчак, додавши, що в Брюсселі вітають зобов'язання українського керівництва продовжувати реформи у цих галузях.

Він зазначив, що зона вільної торгівлі є лише елементом "більш широкої угоди", яку включають права людини, демократію та фундаментальні свободи.

Зараз ви читаєте новину «Євросоюз все ще вірить, що Україна візьметься за реформи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути