середа, 20 квітня 2016 12:12

Експерт розповів, на скільки подорожчав відпочинок в Одесі

Експерт розповів, на скільки подорожчав відпочинок в Одесі
otdohnul.com.ua

Ціни на житло в Одесі піднялися на 70%, порівняно з минулим роком. Про це Gazeta.ua розповів директор-засновник одеського туристичного агентства "Тудой-сюдой" Максим Бабіч.

Найменша ціна доби в двомісному номері одеського готелю складає 250 грн з людини, в хостелі - 150 грн. Оренда найдешевшого житла в приватному секторі коштує 200-250 грн за добу з людини. Торік на травневі зняти житло можна було щонайменше на 50-70 грн дешевшою, каже експерт.

"Після травневих вихідних "літнього" підвищення цін не прогнозуємо. Однак на травень ціни піднялися у 2,5 рази порівняно з лютим. У порівнянні з минулим літом ціни на житло піднялися десь на 70%. Екскурсії і транспорт коштують стільки ж, що і раніше. На жаль, суттєво підняли ціни готелі і власники житла, що здається в оренду", – говорить Максим Бабіч.

Початок травня вважається високим сезоном. У червні очікується невеликий спад туристів, але попит відновиться до липня і триватиме до середини осені.

"Попит поки що на рівні минулого року. Мабуть, туристи ще дещо хвилюються щодо того, як мине в Одесі 2 травня. Не можна сказати, що на травневі в Одесі ажіотаж, але однозначно гостей буде багато. Бронювання вже є. Їдуть з Києва, Дніпропетровська, Харкова", – уточнює експерт.

Читайте також: Оренда квартири на травневі вихідні коштує втричі дорожче

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що все більше українців купують польську нерухомість.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, на скільки подорожчав відпочинок в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути