пʼятниця, 15 квітня 2016 15:21

Ріелтор розповіла, коли знизяться ціни на оренду квартир

Ріелтор розповіла, коли знизяться ціни на оренду квартир
ua.livejournal.com

До літа ціни на оренду можуть знизитися на 100-500 гривень. Про це Gazeta.ua розповіла столичний ріелтор Тетяна Михайліна.

У Києві в середньому однокімнатна квартира економ-класу коштує 4,5 - 5 тис. грн на місяць. Оренда однокімнатної квартири в обласних центрах коштує від 3 тис. грн на місяць.

"У Києві районах, віддалених від метро, однокімнатну можна знайти за 4 тисячі гривень. Якщо дуже пощастить, то за 3,5 тисячі. До літа, можливо, ціни на оренду знизяться, хоч і не суттєво - на кількасот гривень, до півсотні. У студентів закінчується навчальний рік, власники хвилюються, що важче буде здати квартиру. Тому дещо зменшують місячну вартість", – коментує Тетяна Михайліна.

Найдешевші однокімнатні квартири в Дніпропетровську та Одесі коштують по 2,8 - 3 тис. грн. У Харкові можна знайти "гостинку" за 1,8-2 тис. грн.

У Львові пропонують орендувати однокімнатну на околиці за 3 тис. грн, у прицентрових районах - за 3,5 тис грн на місяць. За "бюджетну" однокімнатну в центрі просять 4-5 тис. грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, за скільки в столиці орендують елітне житло.

Зараз ви читаєте новину «Ріелтор розповіла, коли знизяться ціни на оренду квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути