вівторок, 28 березня 2017 00:17

Експерт порадив, як зекономити на відпочинку

Експерт порадив, як зекономити на відпочинку
Через очікування безвізу українці переходять з раннього бронювання на "гарячі тури" / Фото:Gid.travel

Через очікування безвізу українці переходять з раннього бронювання на "гарячі тури". Про це Gazeta.ua розповіла менеджер компанії "Світлана Тур" Анна Костиря.

"У лютому багато привабливих пропозицій було в п'ятизіркові готелі Туреччини на червень-липень. Путівки продавали наполовину дешевше. Однак напливу туристів не відчули. У цьому році "гарячі тури" продаються трохи активніше. Українці чекають на безвізовий режим. Готові почекати, а не бронювати тур завчасно. Тоді не треба буде сплачувати 60 євро за візовий та консульський збір", – говорить Анна Костиря.

"Гарячі тури" ідеально підходять власникам мультивіз. Мандрівка обходиться на третину дешевше. Потрібно бути готовим виїхати в найближчі 2-3- дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина боротиметься за українського туриста - експерт

"Зазвичай українці активно користуються раннім бронюванням. Воно закінчується за 2-3 тижні до туру і дає змогу зекономити до 15%. Ті, хто планують відпочинок за 4 місяці, можуть заощадити до 20%", - уточнюють у "Світлана Турі".

Тури по Україні подорожчали на 15-20% у порівнянні з минулим роком. Навесні туристи найчастіше купують тури вихідного дня.

Зараз ви читаєте новину «Експерт порадив, як зекономити на відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути