середа, 01 березня 2017 00:17

Туреччина боротиметься за українського туриста - експерт

Туреччина боротиметься за українського туриста - експерт
Туристична агенція ДіАнна-тур6

Туреччина у цьому сезоні робить ставку на українського туриста. Про те, коли найвигідніше їхати на відпочинок до цієї країни, розповіла в коментарі Gazeta.ua менеджер компанії "Світлана тур" Анна Костиря.

"З початку року росте інтерес до раннього бронювання на тури до Туреччини. Там розпочнеться сезон з середині квітня – на Середземноморському узбережжі, та в середині травня на Егейському. Ціни на тижневий відпочинок у чотиризіркових готелях починаються від 460 доларів на двох", - говорить вона.

Торік у квітні тур коштував від 400 доларів на двох. Відпочинок у п'ятизіркових готелях навесні коштуватиме від 600-700 доларів за двох.

"Попит великий, бо це дешевше, ніж влітку. Турецький ринок у цьому сезоні ще більше спрямований на українців. Минулий сезон виявив хороші показники потоку українських туристів", - говорить Костиря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, скільки українців за рік відпочили в Туреччині

Україна і Туреччина домовиляються про в'їзд громадян за внутрішніми паспортами.

"Це сприятиме попиту. Відкриються нові готелі. Ціни обіцяють бути сприятливими. Автобусний тур до Стамбулу на фестиваль тюльпанів коштує від 81 до 141 євро за одного з екскурсіями та сніданками", - зауважує Анна Костиря.

З 1 березня Єгипет мав підняти вартість віз. З 25 доларів в'їзні візи мали подорожчати до 60. Багатократна віза - до 70 доларів. Згодом у Єгипті заявили, що піднімати ціни не будуть. Це рішення пов'язують із намірами Туреччини запровадити в'їзд для українців за внутрішніми паспортами.

Зараз ви читаєте новину «Туреччина боротиметься за українського туриста - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути