середа, 20 травня 2020 21:10

Де перукарям, бровістам і косметологам платять 10 тис. грн і більше

Де перукарям, бровістам і косметологам платять 10 тис. грн і більше
На сайтах пошуку роботи є вакансії у сфері краси, де пропонують зарплату від 10 тис. грн. Фото: Pixabay

З першим етапом послаблення карантину запрацювали салони краси. Щоб оперативно обслуговувати клієнтів, деякі заклади вирішили збільшити кількість персоналу.

Нові вакансії публікують на сайтах пошуку роботи. Так, перукарям, бровістам, майстрам манікюру пропонують зарплату від 10 тис. грн, пише Work.ua.

Перукар

У Тернополі місцевий салон обіцяє платити 20 тис. грн професійному перукарю. Зарплата складається зі ставки та відсотків. Пропонують робоче місце, інструменти, офіційне працевлаштування.

Майстер манікюру

Фахівця шукають у салон у Дніпрі. Обіцяють велику базу клієнтів та зарплату 16-20 тис. грн. Можливе кар'єрне зростання до викладача курсів майстрів манікюру.

Фахівець з епіляції

Мережа центрів лазерної епіляції у Київській області запрошує бажаючих отримати посаду фахівця з епіляції. Пропонують безкоштовне навчання. Готові платити від 10 тис. грн. Також обіцяють 50% знижки на послуги компанії. Медична освіта буде перевагою.

Майстер з нарощування вій, бровіст

Одеський салон краси шукає дипломованого майстра, який володіє техніками нарощування вій, оформлення, фарбування брів, ламінування брів та вій. Обіцяють комфортні умови праці, якісні матеріали та графік роботи 2/2.

Барбер

Робити чоловічі стрижки, підстригати бороду і вуса клієнтів пропонують із зарплатою у 20 тис. грн. Працювати потрібно з графіком 2/2. Також в обов'язки барбера входить продаж косметики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент пояснив, що зарплата 5-6 тис. грн - ще не бідність

Адміністратор салону краси

У Львові шукають адміністратора салону краси-асистента керівника. Працювати потрібно з 10.00 до 20.00. Є можливість кар'єрного зростання - до директора.

Маркетолог

Посада передбачає роботу з товарами б'юті-індустрії. Фахівцю потрібно розвивати сайти компанії, яка займається продажем професійної косметики і товарів для естетичної медицини. Робота у Києві на зарплату 15-17 тис. грн.

12 травня в Києві розпочався перший етап пом'якшення карантину, введеного через пандемію коронавірусу. Поновили роботу непродовольчі магазини, салони краси, косметологічні кабінети, перукарні та інші об'єкти побутового обслуговування населення, а також невеликі виробництва непродовольчих товарів. Працюють літні й сезонні відкриті майданчики кафе і ресторанів, Дозволили роботу автокінотеатру. Відкрилися адвокатські та нотаріальні бюро, аудитори.

Зараз ви читаєте новину «Де перукарям, бровістам і косметологам платять 10 тис. грн і більше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути