вівторок, 31 січня 2012 17:38

Через мороз попіднімали ціни на шуби

Автор: фото: vdone.com
  Пальто VD One, колекція "Осінь-зима 2011/12"
Пальто VD One, колекція "Осінь-зима 2011/12"

У столичному салоні "Шуби" біля метро "Палац спорту" знижки до 30 %. Ціни на товар від 5 до 25 тис. грн.

"У грудні торг не йшов взагалі, - розповідає продавець. - За день заходило по 20 відвідувачів, але купували не більше двох шуб на тиждень. Як холодно стало, за день 5 пальт і 2 шуби продаю. Директор спочатку зробив розпродажу до 50 відсотків, потім ціни попіднімав. Ніхто ж не думав, що такі морози стукнуть. Люди в осінніх пальтах до середини січня ходили, гроші на зимове тратити не хотіли. Тепер купують даже дорогий товар. Холодно стало. Здоров'я важливіше за гроші".

У магазин заходить 20-річна киянка Олена. Просить поміряти дві короткі шуби з песця.

"Дєвушка, коротеньку не купляйте, бо зараз холодно. Почки простудите раз-два, - радить продавець. - Краще візьміть ось цю довгу з норки або ту до колін з чорнобурки", - показує удвічі дорожчі варіанти.

"До кінця тижня у Києві мінус 30 градусів обіцяють. Ви у коротенькій точно замерзнете. То шуби для краси, а вам тепла треба і удобна. Якщо будете купляти, я подзвоню хазяйці, попрошу зробити вам особливу знижку. Бо ці шубки останні. Більше цю партію завозити не будемо".

У магазині чоловічого одягу "Відіван" пальта продають за 800-1500 грн. Теплі штани можна купити по 119 грн, сорочки — по 89 грн. Залишилися тільки малі і великі розміри. До гримерок черга. Киянин Ярослав на касі віддає 600 грн. Купив три пари штанів, два шарфи по 40 грн і сорочку з довгими рукавами за 99 грн.

"Завтра зарплату отримаю і куплю зимове пальто за 899 гривень. Ще в грудні до нього придивлявся, але коштувало 1999. У коротенькому так промерз, поки на роботу їхав, що два дні температуру не міг збити".

Зараз ви читаєте новину «Через мороз попіднімали ціни на шуби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути