пʼятниця, 22 грудня 2017 15:31

Брокер PrivateFX повністю припинила виплачувати кошти клієнтам

Перший блокчейн форекс-брокер випустить криптовалюту на власному блокчейні, забезпечену ліквідністю банку-акціонера.

 

Напередодні новорічних і Різдвяних свят джерела з команди першого в світі блокчейн форекс-брокера, запуск якого анонсований на січень 2018 року, порадували новиною про те, що європейська банківська група, яка є творцем і акціонером блокчейн брокера, вирішила випустити повноцінну криптовалюту на власному блокчейні, яка до того ж отримає 100-відсоткове забезпечення від емітента. Цікавий поворот. Чи не правда?

Давайте розберемося, що ж це за явище таке - "криптовалюта".

Криптовалюта - різновид цифрової валюти, створення і контроль якої базуються на криптографічних методах. Як правило, облік криптовалюти децентралізований. Функціонування даних систем засновано на технології блокчейн. Інформація про транзакції зазвичай не шифрується і доступна у відкритому вигляді. Для забезпечення незмінності бази ланцюжка блоків транзакцій використовуються елементи криптографії (цифровий підпис на основі системи з відкритим ключем, послідовне хешування).

Чим відрізняються токени від коїнів, і в чому переваги останніх?

Токен - це одиниця обліку, яка використовується для подання цифрового балансу в деякому активі. Облік токенів ведеться в базі даних на основі технології блокчейн, а доступ до них здійснюється через спеціальні додатки з використанням схем електронного підпису.

Коін (Coin) перекладається з англійської мови як "монета". Коін - це віртуальні монети. Головна перевага коїнів перед токенами полягає в тому, що коін можна відразу переводити і виводити як гроші, а токени потрібно ще переводити в фіатні гроші і тільки після цього виводити на платіжні системи, карти.

Механізм роботи брокера побудований на блокчейні і пов'язаний з форексом через смарт-контракти, які забезпечують максимальну прозорість і дають високі гарантії виконання всіх зобов'язань.

*Матеріал підготовлений за інформацією, наданою компанією PrivateFX

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Брокер PrivateFX повністю припинила виплачувати кошти клієнтам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути