понеділок, 21 березня 2011 12:49

Спецтема: Війна у Лівії

Бомбардування Лівії підняло курс доллара

Бомбардування Лівії підняло курс доллара

Курс долара росте під час торгів у понеділок в парах з більшістю світових валют після того, як США, Велика Британія і Франція завдали ракетно-бомбових ударів по об'єктах урядових сил у Лівії і оголосили про готовність повторити бомбардування.

Ієна продовжує дешевшати на очікуваннях, що країни "групи семи" зроблять додаткові інтервенції на валютному ринку, повідомляє агентство Bloomberg.

У п'ятницю G7 провела перші узгоджені операції на Forex з 2000 року з метою зупинити різке зростання ієни, що загрожує японській економіці.

Євро подешевшав до 7:25 за київським часом у понеділок до $ 1,4171 з $ 1,4182 за підсумками сесії 16 березня. У парі з японською нацвалютою євро подорожчав до цього часу на 0,3% - до 114,65 ієни.

Курс ієни опустився до 80,92 за долар до 7:25 за київським часом проти 80,58 за підсумками попереднього тижня.

"Геополітичні ризики на Близькому Сході і в Лівії, як і раніше викликають занепокоєння. Ми, ймовірно, будемо спостерігати покупку валюти "тихої гавані", - зазначив віце-президент відділу торговельних операцій Muzuho Corporate Bank у Сінгапурі Норіфумі Йосіда.

Фінансові ринки Японії закриті у понеділок у зв'язку зі святкуванням Дня весняного рівнодення, тому обсяги валютних торгів до відкриття Європи та США будуть менші, ніж зазвичай.

Зараз ви читаєте новину «Бомбардування Лівії підняло курс доллара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути