четвер, 17 березня 2011 14:27

Бойко побачив підстави для здешевшання пального

Бойко побачив підстави для здешевшання пального

Є всі підстави для зменшення ціни на паливо. Про це журналістам заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко.

"Ми маємо збільшення переробки нафти на вітчизняних нафтопереробних заводах і це дає нам підстави думати, що у нас зменшиться ціна. Як раз всі наші біди та проблеми від того, що дуже швидко імпортований бензин починає тиснути на наш вітчизняний ринок", - повідомив міністр.

Бойко додав, що в середу, 23 березня, відбудеться засідання експертно-аналітичної групи: "Враховуючи світові тенденції, у нас є певний оптимізм щодо цін на внутрішньому ринку".

"Ми допомагаємо нашим сільгоспвиробникам, державні нафтопереробні підприємства готуються відвантажити на село дизель за пільговими цінами", - зазначив міністр.

Як повідомлялося, експертно-аналітична група з питань стабільного функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості встановила верхню межу цінового коридору на бензин А-95 у розмірі 9,5 грн / літр, на дизельне паливо - 9 грн / літр.Таке рішення ухвалили 11 березня на нараді групи, яке проводилося за дорученням прем'єр-міністра України.

Зараз ви читаєте новину «Бойко побачив підстави для здешевшання пального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути