середа, 07 вересня 2011 11:00

Азаров доручив Тігіпку та Бродському "розмінувати" економіку

Азаров доручив Тігіпку та Бродському "розмінувати" економіку

Прем'єр-міністр Микола Азаров порівняв економічне поле держави з мінним через корупцію і свавілля чиновників.

"Настав час відзвітувати, хто і як розміновує це поле і нести за це відповідальність", - сказав він, відкриваючи засідання уряду.

Азаров доручив секретаріату Кабінету міністрів за два тижні підготувати доповідь про скорочення регуляторних актів і спрощення процедури надання адміністративних послуг.

"Чиновники часто опираються перетворенням, або не бачать, де вони необхідні. Тут треба орієнтуватися на думку суспільства. Для чого ми наших людей вишикуємо у безкінечні черги за довідками БТІ, за нотаріальними посвідченням різних папірців? Люди витрачають на це більше часу і грошей, ніж на ремонт квартир. Який сенс в цих купах паперів? Хто визначає вартість цих надуманих послуг? Яка користь суспільству від такої паразитичної системи?" - обурився прем'єр.

Він також повідомив, що віце-прем'єр-мініср - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, міністр юстиції Лавринович та урядовий уповноважений з питань дерегуляції Михайло Бродський за два тижні розроблять проект переліку дій, що потребують нотаріальних посвідчень і визначать порядок цін на такі послуги.

Азаров також зазначив, що  кадровим висновкам присвятить окремі засідання уряду.

Зараз ви читаєте новину «Азаров доручив Тігіпку та Бродському "розмінувати" економіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути