пʼятниця, 04 травня 2012 11:03

Арбузов розповів МВФ та Світовому банку, як в Україні оживає банківська справа

Арбузов розповів МВФ та Світовому банку, як в Україні оживає банківська справа
Сергій Арбузов проінформував про ситуацію з інфляцією в Україні. Фото: for-ua.com

Офіційна делегація України 19-23 квітня взяла участь у Весняних зборах керуючих Міжнародного валютного фонду (МВФ) та Світового банку (СБ) у Вашингтоні.

Про це повідомила прес-служба Національного банку України (НБУ).

Делегацію очолив голова Нацбанку, керуючий від України в МВФ Сергій Арбузов.

Під час візиту українська делегація взяла участь у головних подіях заходу: засіданнях регіональної групи країн в МВФ та СБ, до якої входить Україна, а також дводенному засіданні Міжнародного валютно-фінансового комітету.

На засіданнях обговорювалися такі питання, як шляхи подолання та недопущення нової хвилі світової фінансової кризи, а також розвиток та удосконалення діяльності організацій, зокрема реформування системи управління та квот МВФ.

"Водночас делегація України під час перебування у Вашингтоні провела низку двосторонніх зустрічей з керівництвом МВФ та місії Фонду по Україні. Під час цих зустрічей голова НБУ проінформував про ситуацію з інфляцією в Україні, розповів про основні заходи монетарної політики та покращення ситуації в банківському секторі України, який вперше після кризи почав працювати прибутково. Крім того, він як Глава делегації порушив такі питання, як фіскальна політика та ситуація в енергетичному секторі", - йдеться у повідомленні Нацбанку.

Зараз ви читаєте новину «Арбузов розповів МВФ та Світовому банку, як в Україні оживає банківська справа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути