середа, 06 березня 2013 13:31

Apple представить гібрид наручного годинника і смартфона iWatch

Apple представить гібрид наручного годинника і смартфона iWatch
iWatch компанія планує представити вже цього року. Фото: topnews.in

Компанія "Еппл" / Apple / може представити смартфон "Айфон 5S" / iPhone 5S / в серпні, а презентація наступного нового "Айпеда" / iPad / намічена на квітень 2013 року. Про це у вівторок повідомив журналістам інформоване джерело. Очікується, що дизайн нового телефону залишиться колишнім, однак значно покращаться характеристики процесора і фотокамери. Що стосується планшетних комп'ютерів, фахівець вважає, що мова піде про iPad 5 і iPad Mini 2, які стануть ще тоншими і легшими за моделі, які представлені на ринку зараз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова "Мазда" заощаджує до п'яти літрів пального

Аналітики Кремнієвої долини вважають, що для Apple дуже важливо представити в поточному році декілька продуктів. У числі запланованих новинок - гібрид наручних годинників і смартфона - "Айвотч" / iWatch /. На думку фахівців, продажі "розумних годинників", за допомогою яких можна буде здійснювати дзвінки, користуватися навігатором і відслідковувати показники пульсу, допоможуть компанії завоювати нову нішу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Брін назвав смартфони "непотрібним шматком скла"

У понеділок капіталізація корпорації Apple вперше з січня 2012 року опустилася нижче 400 млрд доларів. Акції компанії впали на 2,4% до 420,05 доларів за штуку. Річний звіт Apple, що вийшов в січні, на думку фахівців, свідчить про те, що неймовірно успішний період, що супроводжувався швидким зростанням прибутку, для компанії, судячи з усього, завершений.

Інвестори також висловили невдоволення зборами акціонерів, що відбулися 27 лютого, на яких переобраний глава Apple Тім Кук так і не повідомив присутніх про плани розпорядження накопиченими мільярдами.

Зараз ви читаєте новину «Apple представить гібрид наручного годинника і смартфона iWatch». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути