Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2013 10:51

Як заробляють на знищенні тарганів, клопів і пацюків

Дмитро Михайлов відкрив фірму, що спеціалізується на знищенні тарганів і клопів, пацюків і мишей, кліщів і шершнів, мух і мурах, ос і бліх.

"Найчастіше нас викликають, щоб вивести з дому тарганів, - розповідає Дмитро Васильович. - Є фірми, які знищують комах, але не беруться гарантувати, що вони знову заведуться у квартирі через 1-2 тижні. Моя фірма обіцяє гарантійне обслуговування до трьох місяців".

Автор: Фото надані Дмитром Михайловим
 

За винищення кліщів, тарганів та клопів з однокімнатної квартири Михайлов бере 250 грн. Дезінфекція двокімнатної і трикімнатної квартир до 60 метрів квадратних обійдеться 300 грн. Більші квартири - від 350 до 500 грн. На дезінфекцію на фабриках і заводах, у магазинах та офісах діє тариф - від 2,5 грн за 1 кв. м.

"Цього літа мали багато замовлень з винищення мурах. Їхні місця скупчення обробляємо інсектицидами. Робочі мурахи годують ними личинок і самок. Робочі мурахи і личинки дохнуть, а самки більше не здатні відкладати яйця", - каже чоловік.

З настанням холодів до осель почали повертатися миші і пацюки.

Автор: Фото надані Дмитром Михайловим
 

"Восени щодня маємо по кілька замовлень на винищення мишей і пацюків. Найчастіше від них доводиться очищати горища і підвали. Проблеми з гризунами мають власники квартир на першому поверсі. Миші забираються в оселі зі сміттєпроводів", - розказує Михайлов.

Каже, використовує технології, які безпечні для людей.

"Робимо обробку спеціальними препаратами, - каже Михайлов. - Таргани з'їдають приманку і заражають усю свою колонію. Цей метод замовники вибирають найчастіше, бо застосовуємо препарати, які не токсичні і не приносять шкоди людям і їхнім домашнім улюбленцям", - розповів Михайлов.

Автор: Фото надані Дмитром Михайловим
 

Газову обробку найчастіше замовляють підприємства.

"Приміщення обробляємо спеціальними газовими гарматами. Під сильним тиском у них препарат перетворюється в дрібний пил. Отрута проникає навіть у важкодоступні місця і швидко убиває шкідників. Перебувати у закладі без респіратора чи протигаза заборонено. Коли проводимо газову обробку, просимо власників підприємств не залишати у приміщенні продукти, заховати у поліетиленові пакети посуд. Після обробки приміщення треба провітрювати 7-8 годин. Отрута діє швидко. Буває, що виносимо по піввідра тарганів з приміщення на 100 метрів квадратних", - каже Михайлов.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляють на знищенні тарганів, клопів і пацюків ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути