понеділок, 13 січня 2014 10:55

Як заробляють на кумедних новорічних розіграшах

Як заробляють на кумедних новорічних розіграшах
Фото: fan-bieber.com

Українці стали частіше замовляти на свята розіграші, помітили у івенткомпаніях, що влаштовують заходи. Замовляють розіграші на дні народження друзів та колег. Мінімальна вартість розіграшу в Києві коштує від 4 тис. грн, у інших містах-мільйонниках - від 3 тис. грн.

"Найбільш вдалими розіграшами є ті, що пов'язані із правоохоронцями та великими витратами грошей, - розповідає івент-менеджер донецької компанії "Оскар" Анна Кулініч. - Нещодавно друзі замовили нам оригінальне привітання свого приятеля. Попросили, щоб воно стосувалося його автомобілем. Ми заздалегідь попросили запасний ключ від машини у дружини іменинника. У багажник поклали напівголу зв'язану дівчину із кляпом в роті. Коли чоловік виїхав на роботу, його зупинили підставні даішники. Сказали, що його машина в розшуку. Й почули крик із багажника, відчинили його, а там зв'язана дівчина у нижній білизні. Чоловік був у шоці, не знав що робити. І тут із міліцейського автомобіля виходять друзі іменинника із кульками. Він ледь стримував сльози від шоку".

Популярними є розіграші, пов'язані із професійною діяльністю ювіляра. Їхня ціна, як й інших розіграшів, залежить від кількості залучених акторів, декорацій і складності поставленого завдання.

"Якось нам замовили розіграти одного бармена в його день народження. Нам довелося домовитися із його постійним постачальником поставити бармену замість стандартного набору алкоголю такі ж пляшки із нашим напоєм. Ми туди налили солоно-перчений сік. Коли бармен виявив, що вся партія пляшок наповнена бовтанкою, він почав панікувати. Став матюкатися, лаятись, зателефонував постачальнику, а той не бере слухавку. Вже думав за свої кошти замовляти алкоголь, бо от-от мав обслуговувати бенкет. Потім його друзі приходять із ящиком цього спиртного й вітають з днем народження бармена", - сказала Кулініч.

Найскладнішим завданням є зробити розіграш правдоподібним, кажуть організатори. Для цього вони мають набір представницьких чоловічих костюмів, міліцейської форми та інші аксесуари.

"У нас ще є великий бутафорський торт. Його часто замовляють на Новий рік. За сценарієм із нього вилазить снігуронька і танцює стриптиз. А буває, замовляють на корпоратив Діда Мороза - стриптизера. Він приходить у ресторан, запитує, хто із співробітниць компанії знає новорічний віршик. Ту, хто починає розповідати, садить собі на коліна, а потім починає роздягатися під музику", - розповіла Кулініч.

Розіграші з елементами стриптизу зазвичай на 10-30% дорожчі за інші.

"Будь-який розіграш має мету не поглузувати із людини, а подарувати йому емоції", - каже Кулініч.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляють на кумедних новорічних розіграшах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути