Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 09:33

Ахметов продає оператора life:) росіянам - ЗМІ

Ахметов продає оператора life:) росіянам - ЗМІ

Структури російської компанії "Альфа-Груп" ведуть переговори про покупку 45% компанії "Астеліт", третього за величиною стільникового оператора в Україні та компанії "ММДС-Україна", що володіє загальнонаціональною ліцензією на частоти 2,5-2,7 ГГц.

Продавцем є "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) українського бізнесмена Ріната Ахметова. Угода буде структурована "виключно на непублічні компанії", пише "Комерсант-Україна" у публікації "У life:) починається нове життя" з посиланням на свої джерела.

"Ми завжди готові розглянути цікаві пропозиції, але ніяких домовленостей у нас зараз ні з ким нема, а потенційні операції ми не коментуємо", - повідомила прес-секретар СКМ Ганна Терехова.

У турецькому операторові Turkcell (володіє ще 55% "Астеліта") на запит видання вчора не відповіли. "Альфа-Груп" вже володіє 13,22% в самому Turkcell, тому побічно їй належить близько 7% "Астеліту".

Віце-президент Altimo, що управляє телекомунікаційними активами "Альфа-Груп", Євген Думалкін заявив, що вони не ведуть переговори про купівлю активів СКМ. Втім, близько року тому джерела, близькі до "Альфа-Груп", розповідали, що консорціум обговорював з Ахметовим варіанти виходу з "Астеліту".

Джерело в Altimo стверджує, що поширення такої інформації вигідно власникам "Астеліту", щоб "набити ціну активу" перед продажем.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов продає оператора life:) росіянам - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути