пʼятниця, 28 липня 2017 16:22

Агрохолдинг "Мрія" прокоментував ситуацію навколо своїх земельних активів

Агрохолдинг "Мрія" прокоментував ситуацію навколо своїх земельних активів
Директор з юридичних питань агрохолдингу "Мрія" Сергій Ігнатовський каже, що ніякого конфлікту між працюючими по закону фермерами і "Мрією" немає. Фото: Обозреватель

У Агрохолдингу "Мрія" відзначають загострення ситуації навколо земельних активів компанії. Йдеться про частину активів, незаконно виведених з Агрохолдингу в момент дефолту і повернутих "Мрії" в судовому та інших передбачених законом порядках.

"На момент повернення "Мрії" прав на ці землі, їх більша частина була перепродана на адресу третіх осіб. Ми провели переговори з "тимчасовими" власниками цих ділянок і спробували спільно знайти рішення, яке влаштувало б обидві сторони. На жаль, досягти компромісу вдалося не з усіма, - говорить директор з юридичних питань агрохолдингу "Мрія" Сергій Ігнатовський. - Зараз, в момент збору врожаю, ситуація загострилася. Ми бачимо, що нею скористалися наші давні опоненти - колишні власники і менеджери "Мрії", які об'єднали навколо себе кількох покупців подібних "спірних" земель. Я припускаю, що кінцева мета подібної стратегії - переконати громадськість у тому, що наша компанія - злісний рейдер, кривдить маленьких чесних фермерів".

"Ніякого конфлікту між працюючими по закону фермерами і "Мрією" немає, - підкреслив Ігнатовський. - Є новий виток старого конфлікту між компанією і її колишніми власниками і керівництвом, цю компанію обікрали. Всі ці землі, навколо яких наші опоненти намагаються роздути скандал, це - не поодинокі 360 га в Білогірському районі, 183 га в Тернопільському і т.д., а частини однієї великої проблеми - незаконного виведення земельного банку "Мрії" в момент дефолту".

Зараз ви читаєте новину «Агрохолдинг "Мрія" прокоментував ситуацію навколо своїх земельних активів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути