середа, 26 червня 2013 15:33

Абонемент у спортзал найвигідніше купувати влітку

Абонемент у спортзал найвигідніше купувати влітку
Фото: citymans.ru

Киянка Аня Головенко в червні купила собі півторарічний абонемент в елітний спортклуб за 2 тис. 800 грн. Туди входить тренажерний зал включно із кардіотренажерами та групові заняття.

"Абонемент в спортзал я купую лише влітку. Плавати не вмію, тому басейни мені нецікаві. Цього разу пощастило ще й дуже, бо півроку дали в подарунок. Порахувала, що з таким абонементом один місяць обходиться в 155 гривень. Спортзал елітний, там все нове, публіка теж збирається крута. Це мотивує ще більше працювати над собою", - зазначає дівчина.

Цього літа спортзали приваблюють до себе літніми знижками. Так, один з них три місяці занять пропонує за 580 грн замість 1 тис. грн, а один місяць - навіть від 150 грн. В іншій мережі річний абонемент на повний день продають за 2800 грн. Плюс дають три місяці в подарунок.

"Найбільший наплив в спортзали спостерігається навесні. Тоді народ приходить підтягувати фігуру перед відпустками. Також багато людей приходить і на початку року, після новорічно-різдвяних свят. А от влітку людей найменше. Тоді спортзали влаштовують розпродажі. На такі акції купується тільки 10 людей із ста. До речі, 90% людей, які купують річні абонементи, в спортзал ходять лише 1-2 місяці. Хоча платять за цілий рік", - розповів один із консультантів мережі спортклубів.

Зараз ви читаєте новину «Абонемент у спортзал найвигідніше купувати влітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути