Ексклюзиви
субота, 11 березня 2017 09:05
Сергій Дзех
Сергій Дзех
Журналіст, редактор

Страшні європейці

– Зачем мне твоя заграница? Там на нас, как на свиней, смотрят. А Крым – это наше, родное. И с русскими мы одной крови, – каже два роки тому сусідка Юлія.

Після окупації півострова продовжила їздити туди відпочивати. На тлі моря фотографувалася з російським прапором, у соцмережах писала про любов до РФ. За рік переїхала жити в Крим до родичів покійного батька. Влаштувалася касиром у супермаркет Сімферополя.

– Крымчане уже и забыли про Украину. Живут отлично. Курортников много чуть ли не весь год. Зарплату хорошую даже дворник получает, – дзвонить Юлія торік по Skype. – И мужчины замечательные. Не обижайся, но красивее крымчан и русских я не встречала. Европейцы – уроды. На клоунов похожи.

З Юлею довго не спілкуємося. Тиждень тому заходжу на її сторінку "ВКонтакте". Там багато фотографій з Лондона. Майже на всіх Юлія обіймається зі старшим чоловіком. Через спільних знайомих дізнаюся, що вийшла заміж за британського адвоката. Познайомилася з ним, коли гостювала у подруги в Києві. Хвалиться, що житиме в найкращому місті світу. Буде багата, бо чоловік очолює юридичний відділ у крупній компанії.

"А як же поганий закордон, рідний російський Крим і страшні європейські мужики?" – пишу Юлі.

"Мужчина, вы кто? Видимо, с кем-то путаете меня. Первый раз вас вижу. Не провоцируйте. Все знают – я всегда за единую Украину", – відписує Юлія і видаляється з друзів. Блокує доступ до своєї сторінки.

Зараз ви читаєте новину «Страшні європейці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути