понеділок, 01 жовтня 2018 12:08

Журналіст вдруге проводить день народження у сирому підвалі бойовиків ДНР

Журналіст вдруге проводить день народження у сирому підвалі бойовиків ДНР
У Донецьку Станіслав Асєєв другий рік перебуває в полоні бойовиків. Фото: facebook

У полоні бойовиків свій другий день народження проводить український журналіст Станіслав Асєєв.

Чоловіка проросійські терористи тримають у сирому та холодному підвалі заводу "Ізоляція". Про це написав нардеп Єгор Фірсов у Facebook.

"Сьогодні Стас не отримає подарунків, не почує теплих слів і не зможе обійняти нікого з рідних і близьких. Він навіть не зможе прочитати цих слів, він ізольований від світу й отримує новини тільки від таких же в'язнів, як і він. День народження - це хороший привід нагадати всім про Стаса, написати кілька слів про журналіста, який залишився в Донецьку, щоб ми могли знати правду. За це він заплатив своєю свободою. Найменше, що я можу зробити цього дня, - це ще раз звернутися до чиновників, політиків і всіх, від кого це може залежати: звільніть Станіслава Асєєва! Поміняйте місцями, домовтеся про викуп, підключіть всі доступні можливості, але звільніть," - написав товариш Асєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полонений журналіст Асєєв живий: показали відео

Крім того, Фірсов закликав згадати про Станіслава Асєєва і розповісти іншим.

"Приєднуйтесь до акції #FreeAseev. Давайте допоможемо Стасу", - додав він.

Полонений український журналіст і публіцист Станіслав Асєєв обмовив себе під тортурами бойовиків. Про це заявила представник України на Мінських перемовинах Ірина Геращенко.

Раніше Станіслава Асєєва бойовики ДНР змушували зізнатися у вбивстві польових командирів на прізвиська Гіві та Моторола.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст вдруге проводить день народження у сирому підвалі бойовиків ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути