Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2018 15:04

Полонений журналіст Асєєв живий: показали відео

Полонений журналіст Асєєв живий: показали відео
Полонений журналіст Станіслав Асєєв живий - його показали у пропагаддистському відео, де змусили обмовити себе. Фото: Радіо Свобода

Полонений бойовтками журналіст Станіслав Асєєв живий – його вперше показали на відео.

Новину повідомив голова НСЖУ Сергій Томіленко у Facebook.

"Наш колега, журналіст Станіслав Асєєв, якого з червня минулого року тримають у в'язниці в окупованому Донецьку, уперше з'явився на відеокадрах. Щоправда - у пропагандистському сюжеті російського телебачення.

До нашого колеги за понад 14 місяців від моменту затримання не мають доступу представники міжнародних організацій, Червоного Хреста. І от бойовики зробили виняток для російського державного телеканалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полоненого журналіста Станіслава Асєєва терористи змушують зізнатися у вбивствах Гіві та Мотороли

Сюжет реально важко дивитися. Бачити нахабство "військового" кореспондента з Москви, якому комфортно проводити допит Станіслава... Важко чути "зізнання" про шпигунство. Бачити руки, які й без кайданків, постійно торкаються одна одну. Це "Боржомі" на обідньому столі у арештанта...Багато постановочних кадрів. Це не військова журналістика. Це пропаганда", - написав Томіленко.

Захопленого у полон російськими бойовиками на Донбасі журналіста Станіслава Асєєва Конгрес США вимагає звільнити. Із такоє вимогою виступили представники групи з питань свободи преси.

Зараз ви читаєте новину «Полонений журналіст Асєєв живий: показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути