середа, 18 липня 2018 15:27

Полоненого журналіста Станіслава Асєєва терористи змушують зізнатися у вбивствах Гіві та Мотороли

Полоненого журналіста Станіслава Асєєва терористи змушують зізнатися у вбивствах Гіві та Мотороли
Журналіста Станіслава Асєєва (Васіна) бойовики ДНР хочуть зробити шпигунов і звинувачують його у вбивстві польових командирів Толстих і Павлова. Фото: Сегодня

Полоненого журналіста Станіслава Асєєва бойовики ДНР змушують зізнатися у вбивстві польових командирів на прізвиська Гіві та Моторола.

Про це повідомив громадський активіст Єгор Фірсов у Facebook.

"Терористи нібито знайшли щоденник Стаса та публікують з нього окремі розділи. У цих текстах Стаса намагаються виставити розвідником, який виконував різні завдання за наказом українських силовиків. Стас нібито від себе описує події, де він представляється як мінімум Джеймсом Бондом, який мало не сам підірвав Моторолу та Гіві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полонений журналіст Асєєв розказав про життя у бойовиків

Наскільки мені відомо, мета бойовиків - переконати всіх, що Стас не журналіст, а шпигун. На цьому вони хочуть будувати звинувачення та подальший судовий процес. Також мені повідомили, що Стаса шантажують мамою. Погрожують посадити і її, як спільницю. Все це для того, щоб він під камеру обмовив себе та підтвердив все, що описано в "щоденнику". Такий варіант можливий, знаючи Стаса, я впевнений, він може піти на все, аби вберегти маму", - повідомив Фірсов.

Український журналіст Станіслав Асєєв, якого терористи в Донецьку вже рік утримують у неволі, наприкінці червня оголосив голодування.

Зараз ви читаєте новину «Полоненого журналіста Станіслава Асєєва терористи змушують зізнатися у вбивствах Гіві та Мотороли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути