вівторок, 08 серпня 2017 16:31

ЗСУ можуть втратити контроль над Авдіївкою

ЗСУ можуть втратити контроль над Авдіївкою
Бойовики готуються до наступальної операції

ЗСУ можуть втратити контроль над Авдіївкою.

Про це в інтерв'ю виданню "Кореспондент" розповів полковник Олег Жданов, експерт, екс-співробітник оперативного управління Генерального штабу ЗС України.

"У районі Бахмутськой траси не припиняються обстріли і спроби зробити прорив у цьому напрямку. Нагадаю, що Бахмутська траса - це тилова сторона Дебальцевого, по-перше. А по-друге, якщо далі розвиватимуть наступ, то Авдіївка і Мар'їнка можуть піти з-під нашого контролю", - сказав Жданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко пророкує на Донбасі криваву бійню

Додав, що масштабних обстрілів українські військові очікували. На лінії вогню опинилися бази бойовиків, які вони хочуть відстояти за будь-яку ціну.

У ніч на 8 серпня українські військові знищили ворожих кулеметників на Світлодарській дузі. Після успішної наступальної операції у противника кілька загиблих і більше 10 поранених.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ можуть втратити контроль над Авдіївкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути