вівторок, 08 серпня 2017 16:14

Експерт розповів про наступ на Світлодарській дузі

Експерт розповів про наступ на Світлодарській дузі
Російські найманці на бронетехніці йдуть у наступ

Бойовики без підтримки РФ не почнуть повномасштабний наступ.

Про це в інтерв'ю виданню "Кореспондент" розповів полковник Олег Жданов, експерт, екс-співробітник оперативного управління Генерального штабу ЗС України.

"Очікувати масштабного наступу не варто, оскільки у бойовиків немає ні сил, ні коштів. У нас перевага мало не в два рази. Йти в наступ без серйозних резервів сил Росії просто немає сенсу, і вони це розуміють. Нагадаю, коли був штурм Дебальцевого, на інших напрямках, навіть на блокпостах, не було людей, оскільки на цей напрям були кинуті всі сили бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2307 безповоротних втрат: Муженко розповів про сумну статистику в ЗСУ

Крім того, Росії також невигідно загострювати ситуацію, оскільки ООН минулого тижня ухвалила резолюцію накладення санкцій на країну, яка постачатиме гроші або озброєння терористичним організаціям. Якщо Росія поставить на Донбас додаткове озброєння, її можуть звинуватити в підтримці тероризму на території України", - сказав Жданов.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про наступ на Світлодарській дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути