вівторок, 04 червня 2019 17:32

"Зробив вдих – пора одружуватися": історія порятунку бійця, який 11 днів був у комі

 

Важкопоранений 21 травня боєць 79 десантно-штурмової бригади Олександр Беспалов, який переніс складну операцію на головному мозку, вийшов із коми і почав самостійно дихати.

Саме тому перше, що сказала бійцю його вагітна наречена, - пора одружуватися. Про це розповів головний лікар Дніпровської лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе невипадково": історія бойової сім'ї, де дружина командир танку, а чоловік - навідник

 

"Зробив вдих — пора одружуватися. Олександр Беспалов — 15-й день у реанімації. 11 днів був у комі. Куля, прошивши око, зупинилася біля потиличної кістки. Важка успішна операція. Сьогодні вранці зняли апарат ШВЛ. Задихав. Виконує команди. Ворушить губами. Перше, що йому сказала наречена Ганна, — час одружуватися. Вона носить у собі їхнього сина 5-й місяць, хоче, щоб назвали Олексієм", — розповів він.

Дівчина попросила лікарів, які врятували життя коханому, бути свідками на їхньому весіллі. Воно відбудеться 5 червня у реанімації політравми.

Генералка Збройних сил Канади Дженні Каріньян розповіла, як поєднує роботу та сім'ю. Вона брала участь в операціях на Близькому Сході під час конфлікту між Сирією та Ізраїлем за Голанські висоти, в Афганістані, у Боснії. Паралельно жінка виховує 4 дітей і захоплюється танцями.

Зараз ви читаєте новину «"Зробив вдих – пора одружуватися": історія порятунку бійця, який 11 днів був у комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути