неділя, 16 червня 2019 23:40

Зона ООС: за добу дев'ять обстрілів, один військовий поранений

Зона ООС: за добу дев'ять обстрілів, один військовий поранений
На Донбасі продовжуються обстріли. Фото: Кореспондент

Від початку доби 16 червня бойовики незаконних збройних угруповань обстріляли позиції Збройних сил України. У зв'язку з обстрілами поранено одного військового ЗСУ.

Бойовики застосовували великокаліберні кулемети, протитанкові гранатомети, стрілецьку зброю. Обстрілів зазнали позиції ЗСУ зокрема поблизу Водяного, Пікуз, Новотроїцького, Лебединського, повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу населеного пункту Кримське, з напрямку Донецький – зі стрілецької зброї; Новотошківське, з напрямку населеного пункту Донецький – з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; околиці Південне, з напрямку шахта імені Гагаріна – автоматичні гранатомети та стрілецька зброя", – уточнюють у штабі.

Бойовики, своєю чергою, звинувачують ЗСУ в обстрілі окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбас обстріляли з кулеметів, є поранений

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські "добровольці".

Зараз ви читаєте новину «Зона ООС: за добу дев'ять обстрілів, один військовий поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути